Het merk PEGASUS

Het doet ons plezier, u het merk PEGASUS voor te stellen. Kwaliteit tegen een faire prijs, dat is ons doel sinds 30 jaar. Daarbij maken we dankbaar gebruik van de know how en ervaring van onze handelaren en experts. Het is de continue uitwisseling van ideeën en ervaringen met onze klanten, die waarborgt dat de marktgerichte ontwikkeling van nieuwe fietsen steeds door blijft gaan.

30 jaar PEGASUS – traditie ontmoet innovatie

Sinds drie decennia biedt PEGASUS kwaliteit tegen een faire prijs. Onze succesformle is daarbij de wensen van onze klanten altijd voorop te stellen. PEGASUS staat voor traditie en innovatie. Al ons ontwikkelingswerk op basis van duurzaamheid, comfort en elegantie, heeft dat ene doel: u moet zich prettig voelen in het zadel van van PEGASUS fiets – altijd.

PEGASUS – de familiefiets

Een zwaartepunt bij de ontwikkeling van het PEGASUS assortiment zijn de eisen van de moderne familie. We luisteren goed en begrijpen de wensen van ouders, pubers en kinderen. Het resultaat zijn fietsen, die plezier, design en innovatie met veiligheid en duurzaamheid verenigen. U kunt op ons vertrouwen: wij letten op uw financiële budget en garanderen een optimale prijs kwaliteitverhouding. Fietsen zonder zorgen op elke leeftijd – met de familiefietsen van PEGASUS.